Huren

 

Woninghuur-bedrijfsruimte.nl

Informatie over huurrecht en onroerend goed voor ondernemers en particulieren

Bedrijfsruimte Advies
  U bent hier > Home > Huurrecht Boeken  


Welkom bij huurrecht boeken

Op zoek naar huurrecht informatie? Of toe aan nieuw literatuur in uw vakgebied?

Op deze pagina hebben wij zo beknopt mogelijk een overzicht gegeven van de huidige huurrecht boeken. De boeken variëren van makkelijk hanteerbare memo's tot uitgebreide huurrecht boeken met wetsartikelen en commentaar. Ideaal voor de praktijk!

Huurgeschil Ontleed

Auteur: Mr. G.M. Kerpestein. Het standaardwerk 'Huurrecht bedrijfsruimte' behandelt het huurrecht van bedrijfsruimte en de algemene bepalingen. Het boek behandelt de nieuwe wet uitvoerig en becommentarieert deze naar aanleiding van de parlementaire geschiedenis die aan de nieuwe wet ten grondslag ligt. Tevens is de meest recente rechtspraak verwerkt.

Bij Juridischboek.nl € 58,95
Bestel dit boek >
 
Huurgeschil Ontleed

'Huurrecht woonruimte' is geschreven voor juristen en niet-juristen die in hun dagelijkse praktijk uiteenlopende vragen op het gebied van huurrecht tegenkomen. De eerste hoofdstukken gaan over huur en verhuur in het algemeen. In de daarop volgende hoofdstukken passeren de belangrijkste rechten en verplichtingen van verhuurders en huurders.

Bij Juridischboek.nl € 49,-
Bestel dit boek >
 
Huurgeschil Ontleed

Huurgeschillen Ontleed is zowel voor de huurder als de verhuurder in een praktische taal geschreven. Alle huur onderwerpen worden dan ook vanuit de praktijk belicht, geïllustreerd met gerechtelijke uitspraken. Daarbij zijn de wettelijke regelingen helder uitgelegd en worden juridische termen in een definitielijst verklaard. De schrijver is initiatiefnemer en redacteur van de website huurgeschil.nl. Het is een handig handboek voor zowel huurders als verhuurder, maar ook mensen uit het vakgebied bestelden dit boek.

Bij Bruna  € 39,95
Bestel dit boek >

 

Huurrecht / druk 3
Huurrecht / derde druk

Tekst en commentaar Huurrecht' geeft een artikelsgewijs overzicht van de wetgeving op het gebied van het huurrecht zoals die per 1 augustus 2003 tot stand is gekomen. Het is voorzien van commentaar met de bronnen van vóór 1 augustus 2003, die ook voor het nieuwe recht relevant zijn. Daarbij zijn 'oude' wetteksten opgenomen in de bijlage evenals de overgangsbepalingen. Bij deze bewerking is rekening gehouden met de ontwikkelingen in alle relevante bronnen tot en met 1 juli 2008. 'Tekst en commentaar Huurrecht' biedt de praktijkjurist een mogelijkheid om zich snel maar gedegen te oriënteren op dit deel van het recht.

Bij Bol.com  € 85,--
Bestel dit boek >


 

 

     
Niet gevonden waar u naar op zoek was zoek het Hier >
Google