Huren

 

Woninghuur-Bedrijfsruimte.nl

Informatie over huurrecht en onroerend goed voor ondernemers en particulieren

  U bent hier > Home > Voorbeeld Huurcontract  

 

Voorbeeld huurcontract

Profiteer van gratis voorbeeld huurovereenkomsten

 

Hieronder kunt u een standaard huurcontracten downloaden. De gratis voorbeeld huurcontracten kunt u bijvoorbeeld gebruiken voor woonruimte, kantoorruimte of winkelruimte.

In een standaard huurovereenkomst komen verschillende onderwerpen aan de orde. Het huurcontract is vrij in te vullen.

In het voorbeeld huurcontract zijn bepalingen opgenomen die de aansprakelijkheid van de verhuurder beschrijven. Bijvoorbeeld als er klachten over de woning zijn of als er schade wordt veroorzaakt tijdens het verblijf in de woning.

De huurcontracten danwel algemene bepalingen, zijn grotendeels afkomstig van de vereniging Raad voor Onroerende Zaken (ROZ). De ROZ heeft ten doel het gezamenlijk bewaken, bevorderen en verbeteren van het functioneren van de bedrijfstak onroerend goed.

Voor meer informatie over huurrecht verwijzen wij u naar onze pagina's over Huurrecht Bedrijfsruimte of Huurrecht Woonruimte.

* ROZ en Woninghuur-Bedrijfsruimte.nl zijn op geen enkele manier aansprakelijk voor eventuele schade, van welke aard dan ook, die op enigerlei wijze voortvloeit uit het gebruik van deze huurcontracten, daaronder mede begrepen handelen, nalaten en/of beslissingen die gebaseerd zijn op bedoelde informatie, alsmede de (tijdelijke) onmogelijkheid om de site te kunnen gebruiken.

WoningHuur-Bedrijfsruimte.nl - Specialisten in Huurrecht.

 

 

 

     
Niet gevonden waar u naar op zoek was? Zoek het hier >
Google