Bedrijfsruimte Advies

Woninghuur-Bedrijfsruimte.nl

Informatie over huurrecht en onroerend goed voor ondernemers en particulieren

Woning Taxeren
  U bent hier > Home > Advies woning huren  
Een woning huren?

Wat is voor u een geschiktere optie, een woning huren of een woning kopen?

Wat voor u op dit moment de juiste keuze is, heeft te maken met veel verschillende factoren. Aan zowel huren als kopen zijn voor- en nadelen verbonden. Zo kunt u bij een huurwoning op elk moment de huur opzeggen en heeft het kopen van een eigen woning het voordeel dat het eigen vermogen groeit.

Vindt hier alle verschillen tussen een woning kopen of een woning huren >

Kijk ook eens op vakantiewoningen huren of vindt informatie over woningruil.

Waar vind ik voldoende woningaanbod?

U kunt het aanbod van huurwoningen en koopwoningen op internet vinden. Het mooie van het internet is dat u de deur niet meer uit hoeft om uw favoriete woning te bekijken. Zo kunt u zich grondig voorbereiden voordat u daadwerkelijk met de makelaar contact opneemt om de woning te bezichtigen.

Funda is de best bezochte website. Daarachter volgen verschillende serieuze concurrenten zoals brixter.nl, huislijn.nl en jaap.nl.

De meeste sites nemen hun aanbod over van andere sites, zodat u dezelfde woningen vrijwel overal tegenkomt. Funda en Huislijn hebben een vergelijkbaar groot 'eigen' aanbod, hetgeen betekent dat u daar relatief meer informatie over een specifieke woning vindt dan op de andere sites.
Sommige sites bieden wat handigere zoekopties dan anderen. Met name moviq.nl en zoekallehuizen.nl zijn wat geavanceerder en dus het uitproberen waard.

Een leuke extra service die door een aantal sites wordt aangeboden, is inzicht in hoe lang woningen te koop zijn en of de vraagprijs gewijzigd is. Deze optie wordt geboden door zoekallehuizen.nl, directwonen.nl, moviq.nl en miljoenhuizen.nl.

Eigen huis & Interieur is een inspirerend woontijdschrift voor liefhebbers van design en architectuur. Voor uw huurwoning kunt u dan al wat inspiratie opdoen. Iedere maand biedt dit tijdschrift het laatste nieuws over design, architectuur, boeken, trends, kunst, cultuur, shopping en restaurants.

 
 

 

 

> RELEVANTE ARTIKELEN:

     
Niet gevonden waar u naar op zoek was? Zoek het hier >
Google