Bedrijfsruimte Advies

Woninghuur-Bedrijfsruimte.nl

Informatie over huurrecht en onroerend goed voor ondernemers en particulieren

Woning Taxeren
  U bent hier > Home > Advies woning huren > Bouwkosten woning  

Bouwkosten van woning

Nieuwbouwkosten woning

Als u bouwplannen heeft voor een woning dan bent u vast ook benieuwd naar de kosten. U wilt op korte termijn een overzicht hebben. Voor de financiering kunt u de hypotheek verhogen of kunt u een goedkope lening nemen.

Bij financiering van uw verbouwing (bijvoorbeeld; badkamer, garage, patio of anders) is er Afab. Bij Afab kun u een vrijblijvende hypotheekofferte invullen. Afab vergelijkt dan de rente en de voorwaarden van elke aanbieder. Dit doen zij om u een hypotheek te adviseren met de laagste maandlasten. U hoeft alleen de offerte aan te vragen en zij zoeken het voor u uit.

Bouwkosten voor een vrijstaande woning

U hebt een mooi vrijstaand huis gezien en u kunt met uw hypotheek het huis bekostigen. Er moet helaas nog veel gebeuren aan het huis, want het ziet er oud uit. Deze verbouwing... Wat gaat dat uiteindelijk kosten?

Juist... Voor de hele verbouwing heeft u flink wat geld nodig. Dit geld kunt u goedkoop lenen bij Afab Regel het online en vraag om een gratis offerte. U kunt altijd om advies vragen. Leen alleen als u het kunt bekostigen. Een krediet blijft een krediet, lenen kost geld.

Eindelijk het huis gekocht

Eindelijk het huis van uw dromen gekocht? Steeds meer mensen pakken de (ver-)bouw van hun woning zelf op. U kunt inzicht krijgen in de bouwkosten van de woning. De uitkomst kunt u vervolgens gebruiken voor de bepaling van het benodigde budget. In 2006 is het nieuwe Bouwbesluit van toepassing verklaard.

 

     
Niet gevonden waar u naar op zoek was? Zoek het hier >
Google