Bedrijfsruimte Advies

 

Woninghuur-Bedrijfsruimte.nl

Informatie over huurrecht en onroerend goed voor ondernemers en particulieren

Huurrecht

Bestel boeken over huurrecht op onze pagina :

Huurrecht boeken >

  U bent hier > Home > Wetsartikelen  

 

Artikelen Huurrecht & Vastgoed

Wetsartikelen huurrecht

Uitleg van het huurrecht is op grond van de gerelateerde wetsartikelen via deze pagina geplaatst. Aan de rechterkant ziet u een kolom met de wetsartikelen voor huurrecht. Deze wetsartikelen zijn overgenomen van het Nederlands Burgelijk Wetboek.

U wilt weten wat uw rechten zijn en hoe u dit precies kunt toepassen. Wij raden u aan om een boek over Huurrecht bedrijfsruimte te bestellen. Bijvoorbeeld van Mr. G.M. Kerpestein in zijn boek 'Huurrecht Bedrijfsruimte' met alle bepalingen en de meest recente rechtspraak. Bestel dit Huurrecht Boek >>

Wetsartikelen onroerend goed

De wetsartikelen voor het behandelde onroerend goed recht gaat u binnen via het menu hier aan de rechterkant. De uitleg en waar deze artikelen behandeld zijn vindt u terug in ons onroerend goed advies. Deze wetsartikelen zijn overgenomen van het Nederlands Burgelijk Wetboek.

U wilt weten wat uw rechten zijn en hoe u dit precies kunt toepassen. Helemaal als u makelaar bent of wilt worden. Wij raden u aan om een boek over vastgoed te bestellen. Bijvoorbeeld van Mr. A.L. Croes in zijn boek 'Privaatrecht Vastgoed' met alle bepalingen en de meest recente wetswijzigingen. Bestel dit Vastgoed Boek >

Huurgeschil Ontleed

Op zoek naar huurrecht informatie? Of toe aan nieuw literatuur in uw vakgebied?

Auteur: Mr. G.M. Kerpestein. Het standaardwerk 'Huurrecht bedrijfsruimte' behandelt het huurrecht van bedrijfsruimte en de algemene bepalingen. Het boek behandelt de nieuwe wet uitvoerig en becommentarieert deze naar aanleiding van de parlementaire geschiedenis die aan de nieuwe wet ten grondslag ligt. Tevens is de meest recente rechtspraak verwerkt.

Bij Juridischboek.nl € 58,95
Bestel dit boek >
 

 

     
Niet gevonden waar u naar op zoek was zoek het Hier >
Google