Huurrecht Bedrijfsruimte

Woninghuur-bedrijfsruimte.nl

Informatie over huurrecht en onroerend goed voor ondernemers en particulieren

Bedrijfsruimte Advies
Bestel dit Huurrecht boek > U bent hier > Home > Bedrijfsruimte Aanbod  

 

Het aanbod van bedrijfsruimte

Locatie, locatie, locatie!

Een ondernemer is altijd op zoek naar een geschikte of betere locatie... Bedrijfspand.com is al 7 jaar gespecialiseerd in bedrijfsonroerend goed. Hier kunt u als ondernemer voordelig uw bedrijfspand financieren, verkopen, verhuren of promoten. Zij verzorgen alle andere rompslomp zoals bijvoorbeeld het bepalen van de waarde van de bedrijfsruimte om de huur te bepalen.

Zij verlenen ook op maat gemaakte hypotheken voor ondernemers. Bijvoorbeeld bij de aankoop van een bedrijfspand of woonhuis. Een unieke offerteservice speciaal voor ondernemers in heel Nederland.

Makelaars of bedrijfspandeigenaren kunnen gratis een bedrijfsruimte plaatsen.

Kort samengevat hebben zij het volgende allemaal te bieden:

: +++ Gratis bedrijfsruimte aanbieden ?

: ++ Bog taxatie aanvragen?

: ++ Bedrijfsruimte verhuren of verkopen?

: ++ Bouwkundig rapport aanvragen?

: ++ Bedrijfsruimte Amsterdam te huur

: +++ Bedrijfshypotheek aanvragen?

+++ = uitstekend; ++ = goed; + = matig

Verder... gratis bedrijfsruimte aanbieden

Gratis bedrijfsruimte aanbieden op Bedrijfspand.com houdt in dat zij uw object online promoten in uw regio. De gegevens van geïnteresseerden sturen zij door per e-mail en u of uw makelaar leidt de bezichtigers rond en onderhandelt tot een akkoord.

Een bouwkundig rapport laten maken

Het opstellen van een bouwkundig rapport is aan te bevelen bij aan- of verkoop van een bedrijfsruimte. De bouwkundige keuring wordt uitgevoerd door ervaren bouwkundigen. Het bouwkundig rapport is helder en in begrijpelijke taal geschreven, voorzien van foto's. Het rappport wordt full color uitgeprint en in drievoud verzonden.

Een BOG taxatie?

Bedrijfs Onroerend Goed taxatie (BOG taxatie) is een landelijk samenwerkingsverband van BOG registertaxateurs. Er zijn enkel erkende registertaxateurs bij Bedrijfspand.com aangesloten die gespecialiseerd zijn in taxatie van bedrijfsonroerend goed. Wilt u een bedrijfstaxatie door hen laten uitvoeren, vul dan vrijblijvend het aanvraagformulier in. Vervolgens maken zij een afspraak om het bedrijfspand te taxeren.

Gratis zoeken op bedrijfsruimte aanbod

Als ondernemer hoeft u niet alles onmiddelijk zelf te doen. Laat automatisch een e-mail naar u toesturen door Bedrijfspand.com. Gratis zoeken zij voor u het aanbod dat aansluit op uw wensen. Dit is hun zoekservice die u zo nauwkeurig mogelijk kunt invullen voor de beste match.

 

 

     
Niet gevonden waar u naar op zoek was? Zoek het hier >
Google