Bedrijfsruimte Advies

 

Woninghuur-bedrijfsruimte.nl

Informatie over huurrecht en onroerend goed voor ondernemers en particulieren

Bedrijfsruimte Advies
  U bent hier > Home > Huurrecht Advocaat  


Huurrecht advocaat, vecht voor je recht

Huurrecht advocaat

Een huurrecht advocaat kent uw rechten op het gebied van huurrecht en zal samen met u een geschikte oplossing vinden van het geschil. Zij kunnen u bijstaan als het conflict te veel omvattend is. In veel gevallen maakt de tegenpartij gebruik van een jurist of zelfs een huurrecht advocaat. Het is daarom aan te raden gebruik te maken van deze specialist. Op www.huurrechtadvocaten.nl is een grote lijst van huurrecht advocaten in Nederland.

Vragen stellen aan een huurrecht advocaat

Leg uw situatie voor aan mr. dr. G.M. Kerpestein (huurrecht advocaat te Amsterdam). U kunt contact opnemen door het sturen van een e-mail. Maak duidelijk wat de situatie of het onderwerp is en laat uw naam en eventueel telefoonnummer achter in het bericht.

Huurrecht advocaat wettelijk verplicht

Bij zaken die boven de € 5.000,- uitkomen is juridische bijstand verplicht. Ministers (Justitie) willen de grens echter oprekken om meer mensen de kans te geven zichzelf te verdedigen. Ze zijn dan geen geld kwijt aan een advocaat. Hoever ze dit gaan oprekken is nog niet bekend, maar de ministers spreken over € 10.000,-.

Sowieso bent u wettelijk verplicht een advocaat in te schakelen als u voor een civiele procedure moet verschijnen bij een rechtbank, gerechtshof of de Hoge Raad. Bij de kantonrechter mag u wél verschijnen zonder advocaat. Geschillen hebben vaak al een geschiedenis van onplezierige voorvallen, emotioneel is het dan soms ook verstandiger om een huurrecht advocaat bij de hand te nemen.

Er is tevens een speciale vereniging in het leven geroepen voor huurrecht advocaten. Dit is de Vereniging van Huurrecht Advocaten (VHA) en heeft als doel het bevorderen van de deskundige beroepsuitoefening door advocaten op het gebied van het huurrecht.

Huurrecht Boeken te bestellen die advocaten ook gebruiken >>

 

 

Huurrecht / druk 3
Huurrecht / druk 3 -
 
Huurrecht Bedrijfsruimte

Het boek behandelt de nieuwe wet uitvoerig en becommentarieert deze. Tevens is de meest recente rechtspraak verwerkt.

Bij Juridischboek.nl € 58,95
Bestel dit boek >
 

 

     
Niet gevonden waar u naar op zoek was zoek het Hier >
Google