Huren

 

 

Woninghuur-Bedrijfsruimte.nl

Informatie over huurrecht en onroerend goed voor ondernemers en particulieren

 
  U bent hier > Home > Huurrecht woonruimte  

 

Huurrecht Woonruimte

 

Vaak nemen we gewoon dingen aan zoals ze ons voorgeschoteld worden. Is het niet beter om het Huurcontract te begrijpen, voordat het straks verlengd of opzegd wordt?

Wij gaan in op de Huurprijs en Opzegging van het huurcontract voor woonruimte. Verder komen de onderwerpen Huisvestigingsvergunning, Medehuurderschap, Wederverhuur en Onderverhuur voorbij.

Daarnaast bieden wij een huurcontract aan voor woonruimte welke als voorbeeld kan worden gebruikt. De woonruimte in Amsterdam is heel schaars, maar heel populair.

Heel veel mensen zijn op zoek naar een tijdelijke woonruimte om als doel deze tijdelijk zelfstandig te huren. Door heel Nederland wordt er veel woonruimte aangeboden

Wat is een woonruimte volgens de wet?

Een woonruimte is volgens het Burgelijk Wetboek Boek 7 art. 233 een gebouwde onroerende zaak die als een zelfstandige woonruimte is verhuurd, of gedeelte daarvan en ook aanhorigheden. Met aanhorigheden wordt bijvoorbeeld een schuurtje in de tuin bedoeld.

Een woning is pas zelfstandig als het een eigen toegang heeft en als de bewoner er kan wonen zonder daarbij afhankelijk te zijn van wezenlijke voorzieningen.

WoningHuur-Bedrijfsruimte.nl - Specialisten in Huurrecht

 

 

Huurrecht woonruimte / 2007-2008 / druk 3

Huurrecht woonruimte / 2007-2008 / druk 3 Bestel nu bij Bol.com >

 

 

 

 

Huurdersvereniging

     
Niet gevonden waar u naar op zoek was zoek het Hier >
Google