Huren

 

Woninghuur-Bedrijfsruimte.nl

Informatie over huurrecht en onroerend goed voor ondernemers en particulieren

Bedrijfsruimte Advies
  U bent hier > Home > Contact  

Juridische vragen stellen over huurrecht

U zit met een vraag of een situatie die betrekking heeft op het huurrecht? U heeft veel informatie gelezen, maar u komt er nog steeds niet uit?

Wij bieden een oplossing.

Mr.G.M.Kerpestein

Voor slechts € 99,00 (inclusief btw) kunt u de situatie of het huurconflict voorleggen aan Mr. G.M. Kerpestein. Hij is specialist op het gebied van huurrecht bedrijfsruimte en advocaat te Amsterdam. Mr. G.M. Kerpestein is in 2005 gepromoveerd op dit onderwerp aan de Universiteit Leiden waar hij tevens docent is.

Wat kunt u verwachten en wat zijn de voordelen?

 1. Huurrecht Advies € 99,00
  Huurecht-Pay
  Slechts eenmalig € 99,00 voor een betrouwbaar advies en rechtshulp
  Een vertrouwd en betrouwbaar antwoord, waarmee u verder kunt
 2. Helder en duidelijk inzicht in de verdere situatie
 3. Een gedegen analyse die u als partij sterker maakt
 4. Een besparing op dure proces- en advocaatkosten
 5. Tijdsbesparing op uw verdere zoektocht naar huurrechtinformatie inzake uw conflict
 6. Eenmalig een klaar advies
 7. U zit nergens aan vast (dit is geen abonnement)

Deze dienstverlening is zowel bedoeld voor ondernemers als voor particulieren. Het liefst ontvangen wij uw vraag via e-mail Contact@Woninghuur-Bedrijfsruimte.nl >. Dit geeft ons de tijd om u van een goed antwoord te kunnen voorzien. Maak duidelijk wat de situatie of het onderwerp is. Vrijwel alle vragen beantwoorden wij binnen één of twee werkdagen na ontvangst van de € 99,00.

Maak gebruik van dit aanbod, want een advocaat uit de regio randstad hanteert al gauw een uurtarief vanaf € 250,00 (exclusief btw).

Wees zo concreet mogelijk

Beschrijf gedetailleerd wat er tot heden heeft plaatsgevonden en welke acties zijn ondernomen. Laat uw naam en adres achter. Voeg eventueel bijhorende documenten toe. Indien uw situatie vraagt om aanvullende informatie te verstrekken, dan zal dit in overleg gebeuren.

Het blijft maatwerk

Iedere huurrecht situatie is anders en elk conflict verdient een gepast advies. Uit ons advies zal bijvoorbeeld blijken welke vervolgstappen er zijn om het conflict op te lossen.

Huurrecht Advies € 99,00
Huurecht-Pay
Slechts eenmalig € 99,00 voor een betrouwbaar advies en rechtshulp

Na het advies kunt inhoudelijk nog met ons contact opnemen. Is er nieuwe informatie of zijn er gewijzigde omstandigeheden? Dan zal onze dienstverlening opnieuw moeten worden afgenomen. Of op basis van het contact met Mr. G.M. Kerpestein kan een prijs worden overeengekomen.

Onze dienstverlening is helaas beperkt tot € 99,-. Wij doen veel en voorzien u in het best passende advies. Als er extra kosten in rekening moeten worden gebracht, dan zal dit altijd op een duidelijke manier worden gecommuniceerd.

De prijs voor het op maat gemaakte huurrecht advies geldt alleen als er via onderstaand e-mail adres een aanvraag binnenkomt. Een benadering via een andere weg maakt deze actie ongeldig.

Nog vragen?

Dit zijn onze contact gegevens:
C.R.Y.M. Hoekstra
Cereslaan 1
1402 LG Bussum
E-mail Contact@Woninghuur-Bedrijfsruimte.nl >
 
Mr. Dr. G M Kerpestein
Leidsegracht 11
1017NA Amsterdam

Privacy

Woninghuur-Bedrijfsruimte.nl streeft naar kwaliteit en betrouwbaarheid. Om privacy te waarborgen worden er geen gegevens vastgelegd, tenzij anders vermeld.

Via bovenstaand contact vragen wij om uw naam, e-mail, uw adres en aanvullende informatie. Deze gegevens worden echter niet opgeslagen in een database of enig ander geautomatiseerd bestand. Vragen of andere informatie worden met de grootst mogelijke vertrouwelijkheid behandeld.

De heer Mr. G.M. Kerpestein is tevens auteur van het succesvolle handboek 'Huurrecht bedrijfsruimte'

Huurgeschil Ontleed
Bij Juridischboek.nl € 58,95
Bestel dit boek >
 

 

 

 

Niet gevonden waar u naar op zoek was zoek het Hier >

Google