Villa aan zee

Woninghuur-bedrijfsruimte.nl

Informatie over huurrecht en onroerend goed voor ondernemers en particulieren

Bedrijfsruimte Advies
  Home > Vakantie Villa Huren > Huur Villa in Eigen Land  

 


 

- Aanbieders -

Holland Vakantieland Boek hier uw vakantiewoning aan de Nederlandse Kust >

Een week weg in Nederland

Uw vakantievilla aan de Hollandse kust

vakantiehuis in nederland

De Nederlandse online verhuurder van vakantievilla is "Aan Zee.com". Aan Zee.com is een erkende aanbieder van: villa's, cottages en andere gezellige vakantiehuizen in de kuststreek. Al hun luxe vakantievilla hebben een eigen charme. Hun medewerkers inspecteren de villa's zelf, zodat ze elke villa door en door kennen. Dit betekent dat u verzekerd bent van een kwalitatief hoogwaardige vakantievilla.

Wat voor vakantievilla's heeft Nederland?

vakantiehuis inrichting

De vakantievilla's staan door heel Nederland, vooral aan de kust. Deze villa's worden buiten de vakantieseizoenen bewoond door hun eigenaren, maar tijdens de vakantieperioden kunt u hun villa gebruiken. Het aanbod vakantievilla's toont veel variatie; van gezellige, karakteristieke vakantiehuizen tot zeer luxueuze landhuizen.

Vakantievilla boeken via het internet

De Vakantievilla's van Aan Zee.com worden alleen verhuurt via het internet en het brengt geen gidsen of brochures uit. Dit kan een nadeel zijn, maar hun website is zeer makkelijk te gebruiken, betrouwbaar en erg overzichtelijk.

U moet online een reserveringsformulier uit printen en toesturen. De huurbescheiden - voucher, routebeschrijving e.d. - ontvangt u direct na betaling van de gehele huursom.

Uw eigen woning verhuren als vakantievilla?

Ook een eigen villa verhuren als vakantievilla is één van de mogelijkheden. Terwijl er zelf met vakantie gegaan wordt is de woning bewoond door prettige vakantiegangers. Dit geeft een rustig gevoel als de woning niet onbeheerd achterlaten hoeft te worden. Tevens wordt er een huur ontvangen. Zo kunt u uw eigen vakantie terug verdienen!

Aan Zee.com kan voor u een geschikte huurder vinden die met respect in uw vakantievilla verblijft. U kunt een woning ook voor langere tijd verhuren, vanwege bijvoorbeeld een verblijf in het buitenland. Aan Zee.com is drager van het keurmerk Thuiswinkel Waarborg.

   

 

 

 

 

     
Niet gevonden waar u naar op zoek was zoek het Hier >
Google