Bedrijfsruimte Advies

 

Woninghuur-bedrijfsruimte.nl

Informatie over huurrecht en onroerend goed voor ondernemers en particulieren

 
  U bent hier > Home > Eigen Bedrijf Starten > Bedrijf Lening  

 

 

Bedrijfspand financieren

voor ondernemers

Een goed onafhankelijk advies over de financiering van uw bedrijfspand?

Goede voorwaarden en een scherpe rente?

Voor een bedrijfsfinanciering is het mogelijk om eindeloos te onderhandelen tussen banken. Misschien doet u dat wel als echte ondernemer. Maar onderhandelen over een bedrijfspandhypotheek vergt behoorlijk veel tijd.

U heeft een onafhankelijk advies nodig over de financiering van uw bedrijf. Een advies tegen goede financieringsvoorwaarden en financieringsrente. Laat u daarom uitgebreid adviseren, want bij een bedrijfsfinanciering draait het om maatwerk!

Bedrijfspand.com biedt u een unieke offerteservice speciaal voor ondernemers in heel Nederland. Vul het formulier in en ontdek uw mogelijkheden...

Laat u vrijblijvend informeren door een onafhankelijk specialist. Deze gaat gericht voor u aan het werk om voor uw situatie een bedrijfsfinanciering, bedrijfslening, bedrijfsverzekering of een bedrijfshypotheek rond te krijgen.

Financieringsconstructies

U zoekt financieringsconstructies die optimaal passen bij uw bedrijfssituatie. U zoekt een onafhankelijke partij die snapt wat ondernemers willen. Vraag dan een adviesgesprek of een vrijblijvende offerte aan voor de volgende constructies:

  • Hypotheken voor ondernemers

    Voor zowel bedrijfsonroerend goed als hypotheken voor woningen voor ondernemers uit het MKB. Altijd een ondernemershypotheek op maat voor uw situatie.
  • Financieringen voor ondernemers

    Speciaal gericht op het Midden en Kleinbedrijf (MKB). Zakelijke financiering van groei, fusies en overnames, bedrijfsbeëindiging en herfinanciering van vastgoed etc.
  • Verzekeringen voor ondernemers

    Uit een zee van mogelijkheden van zakelijk verzekeren krijgt u de juiste dekking tegen de gunstigste prijs.

- Bedrijfsfinanciering - Bedrijfshypotheek - Bedrijfslening - Hypotheek voor bedrijven - Ondernemershypotheek - Ondernemerslening -

 

Bestel hoe koop ik een bedrijf
Bestel hier >
"Hoe koop ik een bedrijf"

 

     
Niet gevonden waar u naar op zoek was? Zoek het hier >
Google