Bedrijfsruimte Advies

 

Woninghuur-bedrijfsruimte.nl

Informatie over huurrecht en onroerend goed voor ondernemers en particulieren

 
  U bent hier > Home > Eigen Bedrijf Starten > Bedrijf Kopen  

 

Een bedrijf kopen?

Een bedrijf kopen is een traag proces. Alles moet nauwkeurig uitgezocht worden om een bedrijf over te nemen. Als u nog in de voorbereidingsfase zit van de bedrijfsoverdracht, dan adviseren wij u het bedrijfsoverdrachtspakket van de Kamer van Koophandel te downloaden. Dit is een PDF bestand. Klik hier voor het overdrachtspakket >

Hoe koop ik een bedrijf?

Een overname van een bestaande onderneming biedt grote voordelen boven het zelf opstarten van een bedrijf. Bij het kopen van een eigen bedrijf stapt u namelijk op een rijdende trein: producten, klanten en omzet zijn er allemaal al. Maar een bedrijf kopen is een complex en tijdrovend proces.

Auteurs Peter Rikhof en Koen van Santvoord hebben een prachtig handboek voor bedrijfsovername geschreven, genaamd 'Hoe koop ik een bedrijf'. Dit boek begeleidt u stap voor stap door het hele traject bij het overnemen van een bedrijf.

De auteurs gebruiken een scala aan prachtige voorbeelden en laten mensen uit de praktijk aan het woord. Welke adviseurs kunt u inschakelen? Hoe onderhandelt u over een lage prijs en gunstige voorwaarden? En hoe krijgt u de financiering rond? Het boek geeft antwoord op al uw vragen. Het bevat tal van nuttige tips van ondernemers, adviseurs en bedrijvenmakelaars.

Doe er uw voordeel mee, want juist bij het kopen van een bedrijf betaalt een goede voorbereiding zich ruimschoots terug. Bestel dit prachtige handboek op managementboek.nl

 

Bestel hoe koop ik een bedrijf
Bestel hier >
"Hoe koop ik een bedrijf"

 

     
Niet gevonden waar u naar op zoek was? Zoek het hier >
Google