Huren

 

 

Woninghuur-Bedrijfsruimte.nl

Informatie over huurrecht, onroerend goed en voor ondernemers

Bedrijfsruimte Advies
  U bent hier > Home > Eigen bedrijfs starten > Ondernemer cursussen  
Ik heb een ondernemerscursus gevolgd

 

Aan de slag als zelfstandig ondernemer?

Laat je als ondernemer net dat duwtje in de rug geven of neem als goede voorbereiding een ondernemerscursus

  1. Cursus Startende Ondernemer
  2. Opleiding Resultaatgericht Ondernemen (hbo niveau)

Het starten van een onderneming is voor veel mensen een lang gekoesterde droom. In de praktijk blijkt dat de ondernemer die zich goed heeft voorbereid het meest succesvol is. Studiegids aanvragen >

1. Cursus Startende Ondernemer

Bij de cursus Startende Ondernemer heeft u de keuze uit een avondcursus, dagcursus of een zaterdagcursus:

  • De avondcursus wordt verzorgd op vier avonden van 19.00 – 21.45 uur
  • De dagcursus wordt verzorgd op twee dagen van 10.00 – 16.00 uur
  • De zaterdagcursus wordt verzorgd op twee dagen van 10.00 – 16.00 uur
Volg de cursus bij IPD

De cursus wordt verzorgd door de gerenommeerde IPD - Opleidingen. U komt na het volgen van de cursus niet meer voor verrassingen te staan als u met uw eigen zaak begint. U krijgt juist meer kansen en mogelijkheden. U kunt na de opleiding een examen doen bij het NIPOS, de landelijk erkende exameninstantie voor ondernemers. Wilt u eerst bedenktijd voor deze cursus? Ga dan gratis de Studiegids aanvragen > Binnen enkele dagen heeft u de gids in huis!

Inhoud cursus Startende Ondernemer? Tijdens de cursus leert u hoe u een onderneming opzet, laat voortbestaan en groeien. Om stapsgewijs en doordacht te kunnen starten, wordt er met hulp een ondernemersplan gemaakt.

Een ondernemersplan geeft u inzicht en zekerheid, uw ideeën worden op papier uitgewerkt. U leert zo inspelen op onverwachte situaties. Een succesvolle zaak komt hiermee binnen handbereik. Tevens wordt er aandacht gegeven aan: begeleiding via het ondernemingsplan, verkoopbeleid, de financiën, boekhouding en de wettelijke eisen.

Kortom, u leert alle aspecten van het ondernemerschap in slechts enkele dagen. U zelf klaar laten stomen voor het ondernemersschap door een erkende cursus? Vraag dan nu de cursus Startende Ondernemer aan >

2. Opleiding Resultaatgericht Ondernemen

Binnen 12 maanden een opleiding ondernemen afronden op hbo niveau? Dan is de opleiding Resultaatgericht Ondernemen erg geschikt. Dit is een uitgebreide cursus, die comfortabel vanuit huis kan worden gedaan.

Of u nu een concreet product of specifiek advies aan de man wilt brengen, via internet, in een winkel(centrum) of op een totaal andere manier. Na de opleiding Resultaatgericht Ondernemen bent u optimaal voorbereid op het succesvol leiden van een onderneming.

LOI

Inhoud opleiding Resultaatgericht Ondernemen? U krijgt inzicht in alle zaken die van belang zijn bij het opbouwen van een onderneming. Daarnaast krijgt uitgebreid uitleg over de financiën, marketing en juridische zaken. Een allround ondernemer met de beste basis op hbo niveau.

De cursus wordt gevolgd bij het LOI. In totaal worden er in 12 maanden 16 onderdelen uitgebreid behandeld. Dit zijn onder andere: bedrijfsadministratie, juridische aspecten, organiseren, productprocessen, marketing, personeel en nog veel meer. Vraag voor meer informatie een Studiegids aan > Binnen enkele dagen heeft u de gids in huis!

Een opleiding op hbo-niveau volgen via flexibel afstandsonderwijs? Het kan bij de LOI! Je studeert waar en wanneer het jou uitkomt. Zo is je opleiding prima te combineren met je baan. De meeste diploma's en certificaten geven recht op vrijstelling! Kies je voor betaling in één keer, dan krijg je 5 % korting! Vraag daarom nu de opleiding Resultaatgericht Ondernemen aan!

Of vraag de Studiegids aan >

 

Bestel hoe koop ik een bedrijf
Bestel hier >
"Hoe koop ik een bedrijf"

 

     
Niet gevonden waar u naar op zoek was? Zoek het hier >
Google