Koopcontract

 

Woninghuur-Bedrijfsruimte.nl

Informatie over huurrecht, onroerend goed en voor ondernemers

Bedrijfsruimte Advies
  U bent hier > Home > Voorbeeld koopcontract  

 

Voorbeeld koopcontract

Profiteer van gratis voorbeeld koopovereenkomsten

 

Het koopcontract wat u hieronder aantreft, is een voorbeeld koopcontract voor een woning. In een koopcontract kunnen de verkoper(s) en koper(s) de mondelinge afspraken op schrift vaststellen.

U kunt dit voorbeeld koopcontract aanvullen met verdere bepalingen zoals ontbindende voorwaarden, bankgarantie of een bouwkundig onderzoek enzovoort.

U heeft gehoord van een "voorlopig koopcontract"? Een voorlopig koopcontract is echter niet dat u van de koop kunt afzien. De mondelinge afspraken en afspraken die door dit koopcontract opgesteld zijn, blijven bindend.

Voor meer informatie over onroerend goed recht, verwijzen wij u naar onze online onroerend goed advies >

Download hier uw voorbeeld koopcontract >

(16 artikelen, 9 pagina's en ruim 2000 woorden.)

 

 

De wettelijke bedenktijd van drie dagen gaan in, nadat u het koopcontract heeft ondertekend. U heeft tijdens deze drie dagen het recht om dit koopcontract te ontbinden. Tevens kunt u tijdens deze drie dagen extra aanvullingen opnemen in de voorwaarden van het koopcontract.

Een voorbeeld is "onder voorbehoud van financiering". Hiermee kan de koop ontbonden worden als de koper niet op tijd de financiering van de koop rond heeft.

 

'Onroerende zaken, btw en overdrachtsbelasting'

Overdrachtsbelasting en btw spelen een rol bij elke vastgoedtransactie.

Onroerende-zaken

Dit boekje slaat een brug van regels naar praktijk. Achtergronden en begrippen van beide belastingen worden uitgelegd en toegespitst op de praktijk van de vastgoedsector.

Geen academische beschouwingen, maar direct toepasbare informatie. Al met al een beknopt, praktijkgericht en actueel naslagwerk voor de gehele vastgoedsector.

Bestel hier >

 

 

 

   
Niet gevonden waar u naar op zoek was? Zoek het hier >
Google