Huurrecht Bedrijfsruimte

 

Woninghuur-bedrijfsruimte.nl

Informatie over huurrecht en onroerend goed voor ondernemers en particulieren

Bedrijfsruimte Advies
Bestel dit Huurrecht boek > U bent hier > Home > Huurrecht bedrijfsruimte > Huurprijs  


De Huurprijs, staat die vast?

Volgens het Bedrijfsruimte Huurrecht moet bedrijfsruimte aan eisen voldoen voordat het in aanmerking kan komen voor de termijnbescherming. We zullen hier de Huurprijs bespreken.

Vaststelling Huurprijs

Als u het niet eens bent met de huurprijs van uw bedrijfsruimte, dan kan de kantonrechter wellicht uitkomst geven. De kantonrechter is namelijk bevoegd om op verzoek van de huurder of de verhuurder de huurprijs nader vast te stellen. Zelf Huurrecht leren? Het boek "Huurrecht Bedrijfsruimte" van mr. G.M. Kerpestein is helder en duidelijk. Bestel het boek hier >

De rechter kan een andere huurprijs vaststellen als de huidige prijs niet voldoet aan vergelijkbare bedrijfsruimtes ter plaatse.

Voor de huurovereenkomst die voor bepaalde tijd is aangegaan, kan een huurprijswijziging na afloop van het huurcontract worden ingediend. Als het huurcontract voor onbepaalde tijd is, dan kan men het verzoek om de vijf jaar indienen.

Let op! In veel Huurcontracten staat een clausule betreffende prijsindexatie van de huurprijs. Neem dus extra zorg omtrent de huurprijs.

- Actueel -

De waarde bepalen van een bedrijfsruimte >

 

Bedrijfsruimte Financieren? Speciaal voor ondernemers een unieke offerteservice
 
 
WoningHuur-Bedrijfsruimte.nl ©
 
Niet gevonden waar u naar op zoek was zoek het Hier >
Google