Huurrecht Bedrijfsruimte

 

Woninghuur-bedrijfsruimte.nl

Informatie over huurrecht, onroerend goed en voor ondernemers

Bedrijfsruimte Advies
Bestel dit Huurrecht boek > U bent hier > Home > Bedrijfsruimte advies > Bedrijfsruimte Amsterdam  

 

Bedrijfsruimte in Amsterdam?

Bedrijfsruimte in Amsterdam

Een bedrijfsruimte in Amsterdam huren is voor elke ondernemer een droom. Het aanbod bedrijfsruimtes in Amsterdam is groot. Laat automatisch een e-mail naar u toesturen als de bedrijfsruimte die u wenst te huur wordt aangeboden.

Amsterdam is zeer veelzijdig en heeft bovendien een heleboel toeristen die geld willen besteden. Bedrijfsruimte in Amsterdam is echter niet goedkoop. Daarnaast zijn er circa 59.000 bedrijfsvestigingen en kan de stad worden gezien als het centum van finance en zakelijke dienstverlening. Schiphol en de zogenaamde Zuidas zijn kantoorlocaties met internationale bekendheid.

Amsterdam kent ook veel bedrijfsruimtes voor detailhandel of kleine kantoorruimtes. Om bedrijfsruimte in te richten heeft u wel materiaal, een bureau, een tafel en overige inventaris nodig. Deze kosten kunt u inclusief btw aftrekken bij de Belastingdienst.

Er is al veel gebouwd in Amsterdam en dit zal de komende jaren doorgaan. Niet alleen komen er nieuwe bedrijfsruimtes, maar ook de infrastructuur wordt flink onder handen genomen. Het doel hiervan is de autobelasting af te laten nemen en het mogelijk maken om mensen binnen een kwartier van A naar B in Amsterdam te laten reizen.

De gemiddelde huurprijs (2009) van kantoorruimte is € 210,- per m2 per jaar. Die van bedrijfsruimte is € 66,- per m2 per jaar.

Winkelruimte Amsterdam

Amsterdam telt ruim 9000 winkelruimtes; hiervan is ruim 80% een 'non-food' winkelruimte. Het winkelaanbod per 10.000 inwoners is het grootst in Amsterdam-Centrum, maar ook relatief hoog in Amsterdam Oud-Zuid en Oud-West.

 

     
Niet gevonden waar u naar op zoek was zoek het Hier >
Google